Geachte Heer/Mevrouw,

Sinds 1979 zijn we professioneel bezig met het reinigen van allerhande soorten textiel en lederwaren, van overgordijnen tot hemden, van natuurzijde tot daim, enz.
Een voortdurende bijscholing en een blijvende investering in kennis en materialen van onze "luxe droogkuis" staan garant voor onze goede naam en faam.

Het gezegde "De kleren maken de man en de vrouw" is in deze jaren meer dan ooit van toepassing.
Een goed en verzorgd voorkomen opent vele deuren.
We zijn dan ook trots dat we met onze diensten en service ons steentje kunnen bijdragen tot die "look", het idee dat anderen van u hebben.

Kleding van een goede kwaliteit is pas echt "duurzaam" als ook voldoende aandacht wordt geschonken aan onderhoud en naverzorging. Net als een auto of een huis vraagt ook textiel de nodige aandacht en verzorging.
We zijn er alvast van overtuigd dat we u met een goede prijszetting, op een kwalitatieve en professionele manier kunnen bijstaan.

De volgende pagina's lichten al een tip van de sluier op. Hopelijk mogen we u eerstdaags begroeten, om u met kennis van zaken bij te staan.
U mag ook steeds telefoneren voor de ophaaldienst, bijkomende inlichtingen of voor meer informatie, we zijn er immers om u te helpen.

In het begin van de Jozef Smeetslaan kunt u vrijwel steeds parkeren tegenover de deur. Spring gerust eens binnen om de "luxe droogkuis Press-Ex-Press" te ontdekken.
We zullen u aangenaam verbazen.

Tot binnenkort,
Met vriendelijke groeten,